Allabildelar.se

I december 2011 lanserade Recopart e-handelsportalen Allabildelar för konsumentmarknaden.

Målsättningen är att erbjuda konsumenter ett enkelt och smidigt sätt att handla begagnade bildelar med en hög servicenivå. Genom ett matchningssystem visar vi delarna i relevansordning och ger på så sätt besökaren bättre förutsättningar att hitta delar som passar till ett visst registreringsnummer.

Med hjälp av vårt säljverktyg RecoQuote hanterar vi ett stort inflöde av kundernas frågor och beställningar som kunden kan se och följa på Min sida i Allabildelar.

I Allabildelar visas bara varor som vi anser ska nå konsumentmarknaden. Det innebär bl a att här endast finns delar från bilar äldre än 3 år samt att skadereparationdelar kan sorteras bort per demonterare.

Med fokus på besökaren samt en stabil lösning för att hantera alla kundärenden, kan Allabildelar växa både i Sverige och på andra marknader.