Optimera och effektivisera arbete – och miljö!

Recopart utvecklar och driftar ett heltäckande verksamhetssystem för återföring av begagnade bildelar till verkstäder och konsument. Vi kopplar ihop försäkringsbolag, demonterare och verkstäder i ett modernt it- och logistiksystem. Alla aktörer i Recoparts webbsystem har full kontroll och insyn över hela flödet – från det att transportorder lagts av ett försäkringsbolag till levererad bildel. Allt kan följas i realtid.

På så vis får marknaden en omedelbar överblick av utbud och efterfrågan och snabba kontaktytor med varandra. Resultatet blir ett effektivt flöde av begagnade bildelar där slutkunden får sin bildel snabbare, med hög precision och få reklamationer.

Samordning skapar vinster

Även om det blir betydande ekonomiska vinster med Recopart webbsystem så blir ändå miljön den största vinnaren. Med ett samordnat grepp ökar andelen återvunna bildelar och miljön förbättras när råvaru- och energiresurser kan sparas.

Optimerad försäljning med garanti

Recopart webbsystem segmenterar försäljningen till målgrupperna skadeverkstäder, bilverkstäder och konsument. Genom att på detta sätt optimera systemet för varje kundgrupp blir affären effektiv och ger möjligheter för hela branschen att växa. Genom vårt webbsystem och våra partners lämnas garanti på begagnade bildelar.

Gå med oss och bli starkare!

GÖR SÅ HÄR:

  • - Fyll i formuläret
  • - Invänta återkoppling
  • - Optimera ditt arbete

Ansök om att bli Partner

Fyll i din information så återkommer vi till dig snarast!

Ditt namn (obligatorisk)

Ditt företagsnamn (obligatorisk)

Ort (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Ett Partner-case

Innan körde vi mycket ad-hoc – och såg egentligen inga problem med att vi var ”flexibla”. Idag kan vi med facit i hand se att vi långt tidigare hade kunnat effektivisera arbetet och öka våra marginaler.

 

Assar Assursonir, Assarassursonirbildemontering AB